12.04.2017

~Kembali Untuk Menulis Blog~

Assalamualaikum,

Hai korang.

Anyway thanks sangat korang sudi-sudi baca blog saya.
Sebenarnya dulu masa zaman bujang dulu pernah tulis blog,
Akan tetapi dulu takda 'idea' nak tulis blog,

Tapi lepas kawin rasa agak 'keboringan' jadi nak aktif balik blog,
baru rasa 'feeling' idea tu balik.

So,sebenarnya bagus jugak ada blog,kita boleh share aktiviti kita kan?
It's right ?
Rasa semangat balik nak menulis,

InsyaAllah,doakan ada 'idea' nak menulis,
Tapi tak boleh 'challenge' dengan my father,
Ada dia maybe boleh share nak tips menulis kan? haha

Okey,tunggu the 'next' posting,
Sebab nak pegi bersihkan sawang-sawang dekat blogg yang sekian lama ditinggalkan.

Okey,by the way..
Thanks sebab korang singgah yang tak berapa nak blog ni haaaa...

→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→


~Kembali Untuk Menulis Blog~

Assalamualaikum, Hai korang. Anyway thanks sangat korang sudi-sudi baca blog saya. Sebenarnya dulu masa zaman bujang dulu pernah tulis ...